Jeg heter Nina Husø og er ca midt i livet. Jeg har alltid vært opptatt av kosthold og helse. Har alltid tenkt at jeg har levd sunt. Likevel har ikke helsa alltid vært som den burde være.

trinelisenilsen_2_20161031_nina_huso_73_web_logoI 2013 startet jeg et studie innen kostholdsveiledning ved Tunsberg Medisinske Skole. Der fikk jeg en ny lære om hva som er en sunn livsstil. Midt i studiet fikk jeg påvist diabetes type 1. Da ble det enda viktigere for meg å bruke den kunnskapen jeg hadde fått via studiet mitt. Det førte også til at jeg etter eksamen meldte meg opp på et nytt stude innen ernæringsterapi.

Jeg har alltid jobbet med veiledning og og rådgivning. Jeg liker å jobbe med mennesker, uansett hvem de er. Å være med å hjelpe andre til en bedre helse er noe jeg føler er veldig givende. Det er så mange motstridene råd der ute, og ingen passer alle.

Jeg er genuint opptatt av ernæringsfaget, og føler meg priviligert som kan jobbe med det jeg liker aller best. Jeg ønsker å være med å bidra slik at så mange som mulig kan få kunnskap nok til å selv  ta grep om sin egen helse.

Jeg vet jeg aldri blir utlært innen dette store faget. Derfor vil jeg fortsette å lese meg opp på ny forskning. Studere og lære videre. På den måten vil jeg kunne bli en bedre terapeut, og bedre kunne forstå de prosessene som skjer i kroppen når vi blir syke.

Jeg har erfart den makten mat, stressmestring og fysisk aktivitet har på min helse. Jeg gleder meg til å hjelpe deg til å finne din vei til det samme.

Vi er alle unike. Derfor er det viktig med en individuell behandling, og at alt skjer i det tempoet som føles riktig for akkurat deg.

img_7522Yoga har blitt min måte å koble av i en stresset hverdag. Den gir meg styrke og balanse på flere områder av livet. I tillegg bruker jeg aktiv meditasjon, jeg går turer i naturen og prøver å gjøre hyggelige ting med dem jeg er glad i.
Det viktigste er at DU finner noe som passer for DEG og som DU liker å gjøre.