Innimellom lager jeg lavkarbobrød av malte frø, egg og hakkede nøtter, man av og til vil jeg ha noe annet, noe lettere. Da er disse ostebollene helt perfekte 🙂

De passer godt i lunsjboksen sammen med salat og godt pålegg,  hvis du vil ha «brød» til middagen, eller som tilbehør til denne nydelige brenneslesuppen. De kan også fint spises akkurat som de er. Og det beste av alt, de er superenkle å lage!

IMG_9511

Du trenger:

5 egg

3 ss fiberhusk

3 ts bakepulver

1 liten ts salt

ca 8 dl revet ost

Om du vil kan du også tilsette litt majones, i dag brukte jeg 2 ss hjemmelaget aioli som gir et svakt hint av hvitløk på bollene. Du kan også bruke urter, oliven etc etc.

Bland alle ingrediensene unntatt ost til en jevn røre, tilsett osten, rør godt inn og la svelle noen minutter.
Bruk en skje og legg bollene på et stekebrett. Jeg får 9 boller av denne oppskriften, men du kan også lage de mindre og få flere.

Stek på 200 grader til de får en gyllen og fin farge. Avkjøl og nyt. De du ikke spiser putter du i fryseren til en senere anledning.

Vel bekomme 🙂